Sztárban Sztár

A pop királyaként azaz Michael Jackson-ként énekelt óriásit a Sztárban Sztár leszek. Stars Attila Till Péter Majoros Claudia Liptai.


Sztarban Sztar Csobot Adel Toth Gabi Wolf Kati Gaspar Laci Es Peter Sramek Wannabe Tv2 Hu Adel Gaspar Katy

Nem hiszed el ki segített Stohl Andrásnak.

. Mi csak azt sajnáljuk hogy az előadáshoz ennyire beöltözött Damiano David ugyanis ennél sokkal extrémebb viseletben is színpadra szokott állni az MTV EMA. Már csak Galambos Dorina és Zámbó Krisztián álltak a színpadon közülük pedig csak egy valaki folytathatta a versenyt. Ő a Sztárban sztár kiesője ez az előadó esett ki február 6-án.

TV2 - Sztárban sztár 2022- 1. Nyolcadik évada ahol sokat nem lacafacáztak az adás végén gyorsan meg is váltak az első hírességtől. A Sztárban Sztár 8.

Míg előbbi a La Roux extravagáns énekesnőjét Ellie Jacksont formálta meg Zámbó Csepregi Éva bőrébe bújt bele. Papajcsik Péter Index. 1 day agoA Sztárban sztár legújabb évada erős kezdéssel indult.

Évről-évre egyre fantasztikusabb előadókat hívnak meg hogy versenyezzenek egymással. Szeptember 10 -én vette kezdetét a TV2 -n. 1 day agoA Sztárban Sztár immár nyolcadszor kápráztatja el a közönséget a TV2 képernyői előtt.

A napi győztese Marics Péter lett. A folytatásban Marics Peti Zámbó Krisztián Orsovai Reni és Péterffy Lili nyűgözték le a közönséget a Sztárban Sztár élő show-jában. évadban az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is 12 híresség száll majd harcba a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

1 day agoSztárban sztár 2022 S08E01 HUN WEBRip 720p-Lajos32. A műsorvezetőnő izgatottan várta hogy elstartoljon a TV2 sikerműsorának nyolcadik szériája ám arra minden bizonnyal nem számított hogy ennyi támadást kap az első adás után. Tóth Andi csodálatos produkcioja.

A műsorvezető változatlanul Till Attila volt. Színpadán Gábor Márkó az ötödik élő show-ban. Show More Posts from sztarbansztartv2.

Nézd vissza az adást online. Stohl Andrást rengeteg szerepben láthattuk már évtizedeken átívelő karrierje során így azt is gondolhatnánk meg se kottyan neki a Sztárban Sztár ez azonban korántsincs így. Ez az a celebvetélkedő ahol ismert énekesek más még ismertebb énekesek jelmezébe bújva adnak elő nagy slágereket.

Sztárban Sztár 2022 versenyzői Február 6-tól a TV2 nézői elképesztő átalakulásokat követhetnek nyomon vasárnap esténként 1855-től. A kilétüket a kereskedelmi csatorna ma délelőtt fedte fel. Click on the image to start LOOP creation.

1 day agoÚjraindult a Sztárban sztár című vetélkedő vasárnap este a TV2-n. évada elindult a rendkívüli zsűri is megszólalt az első élő show elején. Sztárban sztár - 2022.

Sztárban Sztár 2022 első adás videók nézd. A Sztárban Sztár 2022 zsűrije Azt még egyelőre nem tudni hogy ki az a 12 ismert ember aki profi maszkmesterek sminkesek fodrászok és stylistok segítségével ringbe száll a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért arról azonban ma. Az ötödik héten január 31 február 6 mindhárom kiemelt korcsoportban A18-59 A18-49 A4 a Sztárban Sztár végzett a nézettségi toplisták élén.

Rögtön az első adásban haza is ment valaki a versenyzők közül az első kieső a La Roux-tól a Bulletproof című 2009-es dalt adta elő a La Roux énekesnőjének Elly. 22 hours agoÉlete újabb mérföldköveként tekint Lékai-Kiss Ramóna arra hogy a Sztárban sztár című műsornak köszönhetően először ülhetett zsűriszékbe. Palya Bea óriási titkot árult el magáról.

Az énekesnő aki nem mellesleg a most még kapható JOY magazin címlapján szerepel Puskás-Dallos Petivel nem kapott pedig könnyű feladatot hiszen Pamkutyaként kellett megjelennie a színpadon és. A nyolcadik évad első adása február hatodikán vasárnap este 882 ezres átlag. 1 day agoVasárnap este elstartolt a Sztárban Sztár.

A Tv2 egyik legsikeresebb műsora egyértelműen a Sztárban Sztár. A teljes hivatalos nevedet amely általában családnévből és utónévből áll egy államilag kibocsátott személyazonosító igazolvánnyal megegyezően. He sang a giant as the king of pop Michael Jackson in Star I will be a Star.

Profi sminkesek maszkmesterek fodrászok és stylistok segítenek nekik abban hogy külsőleg megtévesztésig hasonlítsanak az eredeti sztárra. Nyolcadik évada a TV2-n az első adásban Orsovai Renire az a feladat várt hogy utánozza le Tóth GabitUtóbbi énekesnő Veled akarok lenni című számát vitte a zsűri elé produkciója után nagyon pozitív kritikákat kapott az ítészektől az adás végén pedig sikerült továbbjutnia a következő adásba. Produkciók adások extra videók tv2playhusztarban_sztar_leszek.

A verseny Galambos Dorina számára fejeződött be. A nézők sejtik hogy idén ki nyeri az év legsokoldalúbb előadója díját. 2 days agoIndul a Sztárban Sztár.

Ismét tizenkét ismert ember verseng a legjobb átváltozó énekesnek járó elismerésért. A fiatal énekes lenyűgözte a döntnököket és mint később kiderült a nézőket is. Click on the image to download.

Sztárban sztár ötödik évad A Wikipédiából a szabad enciklopédiából A Sztárban sztár című zenés showműsor ötödik évadja 2017. 1 hour agoA nézők már sejtik hogy ki nyeri a Sztárban Sztár idei évadát. Az előadásokat egytől egyig imádtuk de tény hogy Puskás-Dallos Bogi rendkívül kitett magáért.

Sztárban sztár TV Series 2013 YOUR RATING Episode guide Cast crew IMDbPro Music The star in Star is TV2s music show in which Hungarian light music performers transformed into international and domestic performers and musicians perform their iconic songs live. Az ötödik évadban Bereczki Zoltán és Hajós András már nem voltak láthatóak a zsűriben. A Sztárban sztár a TV2 zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók nemzetközi illetve hazai előadókká zenészekké átalakulva azok dalait adják elő élő adásban.

Január 24-én egy nagyszabású sajtótájékoztatón derült ki hogy Stohl. 1 day agoElindult a Sztárban Sztár. Show Civil emberek amatőr színészek énekesek kapnak lehetőséget hogy ezúttal ők utánozzanak hazai- és külföldi énekeseket a Sztárban Sztár színpadán.

Az ország legnagyobb házibulija. 1 day agoA Sztárban Sztár volt a múlt hét legnézettebb műsora az Exatlon pedig nyeri idősávját. A veszélyzónába Galambos Dorina és Zámbó Krisztián kerültek.

A Blikk ezúttal is a helyszínen van ahonnan élőben kísérjük végig a teljes adást.


Sztarban Sztar Egy Kicsi Bereczki Zoltan Berki Artur You Raise Me Up You Raise Me Up Talk Show Raising


Sztarban Sztar Hd Radics Gigi Rock And Roller Gigi Roller Rock


Sztarban Sztar Bereczki Zoltan Nagy Utazas Tv2 Hu Fictional Characters Character


Igy Pontozhatod Kedvenc Enekesedet A Sztarban Sztar Leszek Ben Tv2 Hu Broadway Shows Television Broadway Show Signs


Sztarban Sztar Hd Radics Gigi Next To Me Emeli Sande Emeli Sande Sande Gigi


Sztarban Sztar Egy Kicsi Feke Pal Kornis Anna Hol Volt Hol Nem Volt Beauty Hair Styles Pals


Sztarban Sztar Kiraly Viktor Es Karacsony Janos Alomarcu Lany Lany Kiraly Sztarok


Sztarban Sztar Peter Sramek Igy Enekelte Jimmy Slageret Peter Jimmy Youtube


Atrendeztek A Sztarban Sztar Zsurijet Es Latvanyos Bevonulassal Elfoglalhatta A Helyet Abel Anita A Musorban Allitolag Nagyon Izgult De Ez Nem Latszot Sztarok


Sztarban Sztar Pal Denes Fekete Ruzs Tv2 Hu Pals Concert


Sztarban Sztar Egy Kicsi Bereczki Zoltan Berki Artur Rise Fall Youtube Musicals Concert


Sztarban Sztar A Sztarban Sztar Enekesei Ghost Tv2 Hu Videok Sztarok Zene


A Hazibuli Folytatodik Sztarban Sztar Leszek 2 Elo Show Vasarnap 18 45 Tv2 Hu Concert


Sztarban Sztar 1 Kicsi Hatterkep Hd Letoltes Polaroid Film Film Laptop


Sztarban Sztar Sztarban Sztar 4 Evad 1 Adas 1 Resz Tv2 Hu Tv2 Concert


Sztarban Sztar 8 Adas 1 Resz Tv2 Hu Fashion Academic Dress Dresses


Sztarban Sztar Meg Egy Kicsi Sztarban Sztar 1 Kicsi 4 Adas 3 Resz Supertv2 Style Fashion Rave


Sztarban Sztar Pal Denes Es Vastag Tomi Ajandek Tv2 Hu Sztarok Videok Helyek


Sztarban Sztar Wolf Kati The Edge Of Glory Tv2 Hu Katy Glory Edges

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel